Filmtips

Into the wild (2007)

Into the wild är inspirerad av den sanna historien om Christopher McCandless (Emile Hirsch), en ung man som överger sitt bekväma liv för att söka friheten på vägarna. Hans sökande leder honom till Alaskas vildmarker där han ställs inför sitt livs största utmaning.

Sean Penn står för manus och regi av denna stjärnspäckade film med skådespelarna William Hurt, Marcia Gay Harden, Vince Vaughn, Catherine Keener och Hal Holbrook. Tillsammans gör de ”Into the Wild” lika gripande, underhållande och spännande som vacker.

Det jag tyckte var intressant är att man får se hur känsligt och ibland komplicerat psyke en ung man har. Jag tycker att filmen är gåtfull. Kanske inte så klokt att ge sig ut i vildmarken ensam, men just därför blir den mänsklig, enligt mig. Jag förstår valet han gör, att komma bort från det förfalskade samhället och prylar som ger status.

Samtidigt gör han mig arg ibland med hans egoistiska tänkande, t.ex. svikandet av systern som han hade en fin relation med. Men längtan att få vara oberoende, kanske är det vad vi ska sträva efter?

se trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=2LAuzT_x8Ek

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag älskar den filmen!!!!! <3<3

2009-06-03 @ 21:32:05
URL: http://alexish.blogg.se/
Postat av: Sara

så jävla bra film! :O

2009-06-04 @ 16:37:40
URL: http://sararobertsson.blogg.se/
Postat av: Gabriel

sjuukt bra faktiskt

2009-06-04 @ 19:23:54
Postat av: Sara

Ja visst är den Gabbe :D

2009-06-04 @ 21:25:10
URL: http://sararobertsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0