I really love this song

On bended knee is no way to be free
Lifting up an empty cup, I ask silently

All my destinations will accept the one that's me
So I can breathe...


Circles they grow and they swallow people whole
Half their lives they say goodnight to wives they'll never know
A mind full of questions, and a teacher in my soul
And so it goes...

Don't come closer or I'll have to go
Holding me like gravity are places that pull
If ever there was someone to keep me at home
It would be you...

Everyone I come across, in cages they bought
They think of me and my wandering, but I'm never what they thought

I've got my indignation, but I'm pure in all my thoughts
I'm alive...

Wind in my hair, I feel part of everywhere

Underneath my being is a road that disappeared
Late at night I hear the trees, they're singing with the dead
Overhead...                                                                                              

Leave it to me as I find a way to be
Consider me a satellite, forever orbiting
I knew all the rules, but the rules did not know me
Guaranteed


fashion

I fredags morgon åkte jag och syskonen iväg till Halmstad för en helg på hotell. Hotell är ju alltid mys, men detta var ett lyxhotell enligt mig, det fanns mjukglass- och popcornmaskin, man fick till och med ta mjukglass och strössel själv, roligt. Har nog aldrig ätit så mycket mjukglass på en dag, men gott vare'!

Lördagsmorgonen åkte vi till malmö en sväng till en affär som vi älskar. New Yorker i Lödderköping. My favorite store så jävla bra. Det var längesen jag shoppade så här mycket som jag gjort i helgen. SHIT.

På kvällen blev det öl och jag missade förstås inte matchen mellan Man U - Arsenal. Som vanligt har Man U sån äcklig tur och vinner matchen som de icke skulle gjort. Diaby gjorde självmål, självmål, vad ska jag säga om det? Pinsamt? JA! Men Arashavins mål slår väll inget, det var fett snyggt. Men som sagt Man U skulle inte vunnit, en enormt stor besvikelse.

Idag blev det ullared... ja där gick det ju lite mer pengar som ni förstår. Men det är väll sådana helger som denna som kan behövas ibland. Nu ska jag kolla på; "En shopaholics bekännelser" haha.

Tack för studenpresenten sis, blev ju en toppenrolig helg.

Pöss

nothing to lose

Eddie Vedder måste ju vara en av de bästa ändå, herregud vad han är bra. Guaranteed får en ju rysningar av från topp till tå. Dessutom är ju Eddie ateist, lite coolt sådär tycker jag själv då! Om ni inte vet vem han är så är han gitarrist, låtskrivare och sångare i Pearl jam. Sen har han bland annat gjort soundtracket till min favoritfilm "Into the wild" 2007. Han är även med och gör soundtracket i "Im not there" en film om Bob Dylan, eller han sjunger i alla fall en låt, all along the watchtower.

Edward Louis Severson bytte namn till Eddie Vedder för att hans mammas flicknamn var just det, Vedder. Han har skrivit en låt som handlar om hans uppväxt, att han varit ovetande om att den pappan han vuxit upp med var en styvpappa. Låten heter Alive.

Jag kanske tog i med att han måste vara en av de bästa. Men han är bra, lite bättre än bra.
Det är ändå coolt att han är ateist, det får nog han att bli ändå lite bättre!!

ska rubriken stå här?

Jesse Malin - You can make them like you

The Animals - The house of rising sun

Marina and the diamonds - I am not a robot

Perssons Pack - Sångre utan orsak
---

igår köpte jag en cd-skiva inte vilken som helst utan "Absolut dansband 2009" YEAH !

ännu en vinst

Bra jobbat igår Arsenal 3-1 mot Celtic.

På lördag är stormatchen mellan Man U vs Arsenal. ouuusch.
Svik mig inte mitt kära lag, igår var det vadslagning. Om mitt lag Arsenal vinner så blir jag bjuden på fika annars tvärtom. Kom igen Van Persie tryck dit några kanoner.

Celtic vs Arsenal

Längesen jag skrev om fotboll, så varför inte skriva lite om fotboll? Jag kollade på Celtic vs Arsenal igår. Ganska bra match ändå. Arsenal hade  turen på sin sida med bland annat William Gallas snygga ryggmål, 1-0 målet från en frispark av Fabregas! Såg ni matchen? Herregud, man kan väll säga att det var ett slumpmål, men ändå ett mål förstås. Andra och sista målet var faktiskt ett självmål utav Caldwell. Men Arsenal vann rättvist för de dominerade stora delar av matchen hade dock en del slarvpassningar och liknande i andra halvlek. Efter segern är Londonlaget nu nära en gruppspelsbiljett till Champions League. (y)

Arsenal har lite flyt nu, eller kanske är det så att Fabregas, Von Persie och den stabila mittbacken vermaelen är grymmast, för de vann ju trots allt med 6-1 mot Everton. HÄRLIGT. bra jobbat älskade Gunners. Det kan ju dock bero på deras nya spelsystem som består av; 4-3-2-1 med bland annat två balansspelare inte mindre än Denilson och Song. Mittbacksparet i Arsenal är riktigt stabila, Vermaelen och Gallas. Vermalen är riktigt säker och inga tveksamheter där inte..

The Gunners [hjärta]

det blir en till..


Katja, jag, Sara, Amelie
på lördag blir det lagfest sen vidare till parken!

Läs, om du har tid.

http://magnusuggla.nu/

läs sedan inlägget den 12 augusti 2009 . inlägget heter; De nya piraterna.

jag orkar inte kommentera just nu, men jag ska göra det.

Happinessjag saknar er.

Hej Stockholm


hej gröna lund.


perssons pack var där och spelade (y).

konstigt på nått vis

tänk om a-laget går ner till femman och b-laget upp till fyran?
- nej det får ju inte ens hända!

det går inte så bra för vårt kära a-lag,
men b-laget däremot, där går det fint minsann.

Vi får väll hoppas på en vinst idag, matchen spelas 17.00 i Egnahem.

ja eller nej?

Vill du avskaffa monarkin i Sverige?

(plats för rubrik)go'natt på er, sov så gott nu blir det lite Brett Dennen.

funderingar

Eftersom jag troligtvis måste gå till arbetsförmedlingen på måndag (om det inte händer något drastiskt) kanske dyker upp ett jobberbjudande sådär bara, som ett nypoppat popcorn, poff. Inte så jätte troligt, men som jag skrev i föregående inlägg, alltid tvivla.

Men nog om det, jag har faktiskt lite funderingar på om jag ska läsa lite kurser i vår. Etta ligger kriminologi eftersom jag är intresserad av att bli polis. Polis är nog ett intressant yrke, tänk att vara kriminalpolis.

vill läsa;
filosofi b
kriminologi
psykologi b


Om det inte blir läsning av någon kurs/kurser på distans och om jag inte får något jobb så är jag väldigt sugen på att tågluffa i europa. pratade med en tjej som kommit undan med 10.000:- på en månad. fett fint.

jag skriver, alltså finns jag.

Du kommer troligtvis inte tycka att detta är så särskilt intressant, men jag tycker att det är ganska så intressant och här har du svaret; därför skriver jag. Jag har tänkt på hur vi människor uppfattar olika situationer och händelser olika. Jag har kommit fram till att allt vi människor erfar borde ses genom sina subjektiva erfarenheter, om man inte har några erfarenheter i en specifik situation så tror jag att man får det i just den specifika situationen. Skulle man inte kunna säga att sina erfarenheter bestämmer vad man tycker om olika personers egenskaper? För det är ju ändå ens erfarenheter som man utgår ifrån i olika typer av situationer.

Men som sagt man kan ju aldrig veta någonting ifall man inte har varit med och erfarit en situation eftersom man inte har upplevt den. Säg så här, hur vet jag att jag inte drömmer just nu? Hur vet jag att du som läser detta lever? Man måste uppleva allt med sinnesutryck för att veta, annars ska man alltid tvivla.

Ifall man ska ge en människa en chans att kunna lita på, ska ska man alltid betvivla innan man vet. Fast man vet aldrig i och för sig. Men en chans, ingen mer. För varför ska man ge en andra chans, ska den betyda mer än de första? Jag tycker ändå, ett misstag ÄR ett misstag, en chans är EN chans.

Gud finns inte för att han saknar existens, jag har i alla fall tvivlat hela tiden och får nog säga att jag fortsätter tvivla tills jag upplevt det med mina egna sinnesutryck. Vad skulle tyda på att Gud existerar nu? Får la påstå att jag är en typ av ateist, just nu.

Jag gillar verkligen René Descartes sätt att tänka; cogito, ergo sum.  Descartes fantastiska utgångspunkt; våra sinnen kan bedra oss och därför ska man hela tiden tvivla på allt som man inte upplever med sina sinnesuttryck. Han ifrågasätter egentligen all typ av kunskap, han uttrycker det så här:


Frågan är om inte möjligen sinnesintrycken av någon mäktig ande frambringas i människans själ, utan att de motsvaras av några föremål utanför?

Den mänskliga kunskapen är som ett träd där stammen är fysiken och roten metafysiken och man ska alltid vara försiktig för man vet inte när metafysik kan blanda in osanningar, som vi stöter på ofta...


förbannad på uncut

Jävla tidning som gör narr utav en världsartist, en legend och inte vem som helst, Bob Dylan. Han ska släppa en julskiva, smakfullt och annorlunda det gillar jag. Antagligen därför jag gillar honom, han är inte som alla andra, så är det bara. Han är en egensinnig artist och han gör det som faller han in. Men (vill helst inte skriva namnet men med liten bokstav får det gå..) uncut har gjort narr utav hans nya projekt och har hittat på nya titlar som ex,  "A hard reindeer's a-gonna fall", "Sleigh lady sleigh" och "Girl from the North Pole country". USCH, brist på något att skriva om kanske?

Det är inte humor!

Jag tycker att det ska bli lite spännande att lyssna på coverlåtarna som han har gjort på hans personliga sätt och förhoppningsvis så kommer det att bli bra julskiva som kommer att skaka om ordentligt. Eftersom jag gillar hans personliga sätt så säger bara; underbart!

lycka

Idag fick jag denna fina samling utav världens bästa Patrice!Tack!

xploderar...pang!

  

så jeffla gulliga små kattungar.

bra skit

Donovan Phillip Leitch, ses som storbritanniens svar på Bob Dylan dock en mer lekfull artist, när det gäller skapandet av låtar och texter. Han föddes 1946 i Glasgow.

Donovan - Catch the wind
Donovan - Coulors


Dessa två låtar gillar jag bäst av de han har gjort!

--

Mott the hoople - All the young dudes.


låten är skriven av David Bowie som en gåva till bandet, en fin gåva får jag väll påstå. Låten blev en hit 1972.

sara gillar

Though I know that evenin's empire has returned into sand,
Vanished from my hand,
Left me blindly here to stand but still not sleeping.
My weariness amazes me, I'm branded on my feet,
I have no one to meet
And the ancient empty street's too dead for dreaming.

Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me,
I'm not sleepy and there is no place I'm going to.
Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you.

Take me on a trip upon your magic swirlin' ship,
My senses have been stripped, my hands can't feel to grip,
My toes too numb to step, wait only for my boot heels
To be wanderin'.

I'm ready to go anywhere, I'm ready for to fade
Into my own parade, cast your dancing spell my way,
I promise to go under it.


RSS 2.0